30 дек. 2006 г., 00:43

Аз не си отивам 

  Поэзия
906 0 3
Аз не си отивам - ти не вярвай
в мойте стъпки, хукнали със вятъра,
даже някога от теб да ме открадне
друг човек и друга обич някаква...

Аз при неб оставам - виж очите ми,
те съвсем на твоите приличат.
Даже някога от теб да си отида,
друг със тях не мога да обичам...

© Росица Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??