19.12.2014 г., 7:43 ч.

Аз не съм 

  Поезия » Бели стихове
733 0 0

Аз не съм огън 

и няма да те изгоря
Аз не съм вода 
и няма да те удавя
Аз не съм земя,
по която да пълзиш
Аз съм вятър 
и ще те накарам да летиш
 
Аз не съм звезда,
в която да се взираш
Аз не съм сърна,
след която ти да тичаш
Аз не съм врага,
който трябва да сломиш
Аз съм ръката,
която да държиш
 
Аз не съм послушно куче,
което ти да водиш
Аз не съм змия отровна,
от която да се пазиш
Аз не съм ефирна пеперуда,
която да затвориш
Аз съм скъп парфюм,
който да обожаваш

© Ралица Марангозова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??