Аз нямам какво да ти дам ®
Аз нямам какво да ти дам,
освен безгранична любов,
само огън, вярност и плам,
и частица оставащ живот!
Аз нямам какво да ти дам,
освен моето малко сърце,
то е част от безкрая голям
и бие само за теб!
Друго нямам какво да ти дам.
Ако искаш това - го вземи!
Ти решаваш - оставаш ли сам
… или при мен се върни!
© Мариана Всички права запазени