Jul 14, 2009, 1:13 AM

Аз нямам какво да ти дам 

  Poetry
874 0 5

Аз нямам какво да ти дам ®

 

 

Аз нямам какво да ти дам,

освен безгранична любов,

само огън, вярност и плам,

и частица оставащ живот!

 

Аз нямам какво да ти дам,

освен моето малко сърце,

то е част от безкрая голям

и  бие само за теб!

 

Друго  нямам какво да ти дам.

Ако искаш това - го вземи!

Ти решаваш - оставаш ли сам

… или при мен се върни!

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??