2.02.2008 г., 14:13 ч.

Аз обичам теб 

  Поезия » Любовна
699 0 0

Светлината дохожда до мен.

Изгарям от слънчевите лъчи.

Не мога да заспя.

Пронизах едно видение.

Гледам те.

Слушам те как ми се разнежваш по телефончето.

Гушкащи мисли се озовават до мен.

Търкалям те с любовна поезия.

Твоята снимка се прероди.

Виждам гласа ти как настръхва.

Нима е скрито-покрито за теб.

Образ, който ме докосва.

Ръце, които искам до себе си.

Устни, които се плъзгат по мен и по тялото ми...

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??