22.11.2019 г., 7:26 ч.

Аз просто те обичам 

  Поезия » Любовна
634 1 0

Аз просто те обичам до припадък.
Безропотно и нелегално само теб обичам.
Тайна моя и моя вечна тръпка
Настани се в живота ми, защото аз те поисках,
защото те призовавах в сънищата си -
най-нежният, най-страхотният мъж.
Сърцето ми се лута някъде
и търси твоето внимание.
Искам тази любов само за мен.
Искам я, мечтала съм я само за мен.

Заспиваш ти до нея вечер.
А аз до друг.
Нямам спокойствие
и друга мисъл нямам.
Освен само ти да си до мен.
Ти- не Я наричаш СЛЪНЦЕ.
Така наричаш само мен.
Ти- не Я обичаш лудо,
обичаш само мен.
Тя е като пропаст помежду ни,
а мостът е повреден.
Оставих времето да реши
какво ще се случи с нас,
а до тогава ще те копнея безусловно.

© Ккк Ккк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??