6.12.2005 г., 15:49 ч.

Аз ще бъда... 

  Поезия
811 0 4
 
 Може да плачеш -
 Но няма да ме върнеш.
 Аз ще бъда само бледнеещ
 спомен, далечен глас във нищото.
 Може да чакаш - 
 Но няма да ме видиш.
 Аз ще бъда само кошмарен
 сън, размазан образ в тъмното.
 Може да крещиш,
 с болка мен да викаш -
 Но няма да ме чуеш,
 аз ще бъда бърза мисъл
 преминаваща за миг през твоя ум.
 Може да тичаш -
 Но няма да ме стигнеш.
 Аз ще бъда тъжна песен
 нашепваща "Ти си виновен"!

© Ливия Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??