28.07.2009 г., 17:17 ч.

Аз ще бъда твоето момче 

  Поезия » Любовна
1326 0 2

Аз ще бъда твоето момче
Ще искам да съм с теб
До теб
В...
Ще говоря и ще пея
Само за да те разсмея

Ти ще бъдеш сладичко девойче
Ще приличаш на калинка
Малка сладичка малинка
Ще се усмихваш срамежливо
И ще ми намигаш закачливо

Аз ще вярвам само в теб
Само в твоите обятия
Без да са ми нужни други възприятия

За теб и мрежи ще плета
Мрежи колкото морето
За да изкарам поне една красива перла
Красива колкото  лицето

Искам да се боря аз за теб
Барикади да развалям
Искам трудностите по пътя
Да ти покажат колко много си те обожавам

Искам с една усмивка мила
Ти да милваш моето лице
Тя да бъде истинска красива
И да си е все под твоето носле

Тъничката нежна кожа
Аз ще пипам нежно
Като роза
роза тъй прекрасна и тъй нежна
Неповторима единствена непоправима...

Мамка му кажи ми
Къде си точно сега
Защото не си до мен
За да не е сив и този ден

Дали се усмихваш докато четеш
Или си отчаяна – доста вероятно
Не знам и ако този стих не ти хареса
Вените ще си прережа

И все пак написал съм го в 12 през нощта
Е добре в 1 без 10 беше
И все пак е късничко това...

Сега мисля да си лягам
Утре рими пак ще ти редя
Лека нощ и утре пак
Спи спокойно без тревоги
Моят ангел ще те води
Ще се видим в съня
 До скоро... миличката ми... една...

© Илия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??