18.01.2020 г., 7:47 ч.

Аз си искам 

  Поезия
271 0 0

АЗ СИ ИСКАМ

 

Кажете ми...!
Сълзите ми горещи се молят... -
Търсят опрощение...
В тях кълни обидата,
посята от сърцето.
Не искам да се разлисти омразата.
Под нея истината ще потъне в мрак,
душите ще прехвърлят бреговете,
всяка смъртна ще е гол сирак,
боси, кървави ще са нозете.
Кажете ми -
да падна ли на колене,
за любовта си да се моля?
Няма безгрешни светове,
а аз си искам любовта,
за да не изчезне моя!

 

17 01 2017

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??