4.11.2008 г., 21:17 ч.

Аз съм 

  Поезия » Еротична
1054 0 7
 

Да ти подействам лудо, страстно,

еротично, сластно.

Да погаля тялото ти с криле на пеперуда,

да обточа с езика си контурите греховни.

Ах, искам те както пчелата налита на цветния прашец.

Както хрътката тича след елена,

да захапя кръвожадно врата ти,

да се вкопча отчаяно в гърба ти,

да издраскам до кръв ръцете,

които ме изтезават.

Да се отдам до края на удоволствието, което обещаваш.

Искам те,

както музиката следва по петите музиканта.

Както картина съвършена изкушава художника.

Искам като скулптор да рисуваш тялото ми.

Да стенеш в желание.

Да искаш,

да започваш,

да свършваш хиляди пъти,

както аз го правя в ръцете ти обзета в безумие.

Не вярваш?

Вземи ме, ще ти докажа.

Колко гореща е кръвта ми,

колко те жадува тялото  ми,

колко пъти съм виждала в мечтите

си как се сливаме...

Вземи ме, както хищника поваля жертвата.

Както желанието надмогва разума.

Вземи ме, защото те искам!

И искам да гребеш от моята сила,

докато накрая покорна заспя в ръцете ти.

Омиротворена,

изтощена,

отдадена на лудостта си.

А лудостта ми, това си ти!

 

© Деси Мандраджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??