30.07.2013 г., 20:35 ч.

Аз съм... 

  Поезия » Друга
476 0 0

Аз съм...

 

Отговорност. И твърдост.

И любов. И желание.

Опора. И споделяне.

И тишина. И сълза.

Вик. И шепот.

И болка. И спасение.

Огън. И студ.

И усещане...

 

Аз съм...

Силует в нощта.

Един самотник в дъжда...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??