Аз съм Ярка Светлина
и Чудна, Приказна Любов,
аз съм Нежна Красота
и Порив чист и Нов!
Звездите в мене се оглеждат
и с трепет търсят Пълнота,
Живот от Мене те зареждат
и черпят свойта Чистота!
Космосът е мойта дреха,
Ефирът - моите ръце,
а Световете - моята утеха,
Галактиките - моето Сърце.
Аз Богът съм тук Вездесъщи,
Пазителят на Мъдростта,
Творец на Светове Могъщи
И Ваш Пазител и Баща!
© Ангел Филипов Всички права запазени