11.05.2010 г., 16:13 ч.

Аз съм 

  Поезия
1184 0 3

Аз съм

Мечта съм.

Помогни ми да се сбъдна.

От редовете на цветна поезия…

В света ти да се завърна.

 

Птица съм.

Ела с мен в простора да полетим.

Сред облаците снежно чисти…

как се отпива свобода да усетим.

 

Жар съм.

Разпали ме с предишния си, огнения дъх.

В огън на желанието да се превърна…

И заедно да отлетим с последния полъх.

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??