15.11.2015 г., 20:33 ч.

Аз съм жива 

  Поезия » Любовна
469 0 0

                                                                     Аз съм жива

 

 

Времето се връща!

                Букет от рози свива.

 

Съдбата дива!

                 Радостта разкрива.

Сърцето ми попива!

                    Обич нежна го облива.

 

Червена роза!......

                     Аз съм жива.

Спряла в нежност!..

                      Чувствена, красива.

И толкова щастлива.

                      Червена роза всяка нощ

гальовно ме преспива.

                     Да аз съм жива, жива!.....

 

 

 

 

 

 

 

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??