17.09.2007 г., 0:11 ч.

Аз съм морето 

  Поезия
653 0 7

Аз съм морето

Давам ти нежност и топла целувка,
давам ти твърдост и сила.
Давам ти бездна от мен без преструвка.
Грохотна съм и съм мила.

Вечност в обятията ми ще има,
вечност в един миг събрана.
Жива съм - сякаш творец е във рима,
изплакал тъга неразбрана.

Виж всяка моя вълна устремена
как прекосява безкрая,
да те целуне със своята пяна,
миг само за да е в рая.

Пазя във себе си тайнствата вечни,
в ситния пясък ги крия.
Нося у мен сили все безконечни.
Моя е всяка стихия.

Дай от душата си късче едничко,
в мойта душа да го скрия.
После със страст да разказваш на всички,
че част си от мойта стихия...

© Владислава Генова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??