3.06.2006 г., 0:15 ч.

АЗ СЪМ ОНАЗИ... 

  Поезия
943 0 1

Аз съм онази,
която пази
тайните на нощта!

Мога да бъда
и нежна, и дива,
мога да бъда любовта!

За някои съм зла,
за други добра,
но нося в нощта красота!

Аз съм всичко,
което не е
твоята любима жена!

Аз не разделям,
само събирам,
затова аз съм свобода!

Аз съм онази,
която пари
само с поглед един!

Но отдавна отвътре
аз не горя
затова аз вечно съм сама!

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??