10.10.2007 г., 19:17 ч.

Аз съм острието във ръцете ти 

  Поезия
643 0 11
Аз съм острието във ръцете ти. 
По бръснача нося те, върху ръба.
Аз съм шпагата, забита във сърцето ти.
Аз съм бликаща, червената, кръвта...

Аз съм вятърът във плачеща върба.
Кърша и огъвам я. Да страда, нека.
Аз съм полъхът на мрачната съдба.
Прокрадвам се потайно, изполека.

Аз съм най-красивата усмивка на лицето ти.
Която бръчици покрай очите ти остави.
Аз съм стрела, умишлено уцелила сърцето ти.
И мен не можеш нивга ме забрави.

Аз съм най-солената сълза... 
Редом с теб със твойте сълзи плача.
Горчиви мисли вместо теб редя...
Сянка съм, обгърната от здрача...

Аз съм слънчевият лъч в очите ти.
В тях запечатана ще си остана.
Аз съм пясъчният блян в мечтите ти.
И само в сън ще се докоснем двама.




Отново по Tomad 

© Мила Нежна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??