13.11.2012 г., 13:06 ч.

Аз съм себе си и просто съм за теб 

  Поезия
600 0 0
Няма крайно, което не е трагично...
Както ледници - които не тежат.
Тръгвам бързо. Вратата ми се усмихва.
С мен си себе си, без мен си просто сам.
Със дъха си рисувам здрави мисли.
Да, красива съм... и знам, че е така.
Ти пред мен се червиш като огнище
 и обичаш - да ме имаш сутринта.
И в минути нацепени да ме намираш...
Че съм тази, без която несъмнено 
ти е трудно. Душевно да катапултираш.
Че съм твоя... 
твоят истински предел.
Нямам думи, с които да те опиша...
Ти си себе си и просто си за мен.
Има нещо, с което ти приличам –
аз съм себе си и просто съм за теб!

© Уморена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??