19.03.2017 г., 11:49 ч.

Аз съм щастието 

  Поезия » Еротична
1204 3 2

Разрошена коса и палава усмивка.

Тяло пълно със страст.

На него не му трябва почивка.

Искаш ли още?

 Искам и аз.

Очите са влажни от моята сила,

удоволствието

цялата те е попило.

Тялото мечтае за още,

изживява собствен екстаз.

Чувстваш се неземно щастлива,

Защото щастието това съм аз!

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??