19.06.2009 г., 12:54 ч.

Аз съм тук 

  Поезия » Друга
568 0 1

 

Не се предавай! Имай сила!

Продължавай все напред!

Аз съм тук и ще остана.

Винаги ще съм до теб.

 

Ако някой ден загубиш сили

сам да дишаш и живееш,

аз ще дишам вътре в тебе

и ще ти дам живота, който копнееш.

 

Ще ти давам смисъл и надежда,

когато се загубиш и потънеш.

Ще ти подавам всеки път ръката си,

ще те науча сам да оцелееш.

 

Дори когато вече нямаш нужда

от мен, да ти помагам да живееш,

не ме зачерквай като чужда,

аз ще съм до теб... и ще те карам да се смееш!

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??