8.09.2019 г., 10:23 ч.

Аз съм твой, само твой 

  Поезия » Еротична
1445 7 5

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Любовните ти сокове ме подлудяват, 

когато стичат се по моето лице. 

Да те обладавам те ме вдъхновяват -

Езикът ми е галещо перце, 

което със зърната ти играе, 

което по бедрата ти се плъзга, 

което ти, където искаш, там е, 

и нищо, нищо твое не пропуска... 

 

Нали разбираш, че щом те обичам, 

то всичко свързано със теб ми носи щастие!

Каквото искаш ти и аз го искам, 

и имането ни така прекрасно е, 

че нямам думите, за да го опиша!...

Не ми достигат поетичните слова

и затова, по-лесно е да те оближа,

отколкото да обрисувам любовта 

с най-силните ми четки вдъхновение,

с най-нежните ми думи, обяснения...

Любима моя, прояви търпение, 

и забрави последните съмнения -

Аз твой съм, само твой, единствен твой, 

и само тебе искам, знай, да любя!

Бих те рисувал с думи цял безброй, 

но предпочитам... в теб да се изгубя... 

 

13.02. 2019.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дива, Ангелче, Мариела, Ина, благодаря ви.
  • Изгубен си, когато се оставиш
    на щенията на любовта...
    Но как покоя да намериш
    и в разума и във страстта?!
  • Ох!
  • Благодаря, Светле.
    Аз пък се изчервявах докато пусках и не се шегувам 😋
    ПП
    Имам пропусната дума във втория ред. Да се чете:
    "когато стичат се по моето лице"
    Извинявам се за пропуска.
  • Изпълнено с непреодолима жар признание...
    Изчервих се...
Предложения
: ??:??