16.11.2008 г., 6:38 ч.

Аз съм твоя 

  Поезия » Любовна
1211 0 9

                                             

           АЗ СЪМ ТВОЯ

 

 

Ти сваляш всичките ми маски -

на лошата, на нежната, на силната,

след толкова театри и преструвки

изгубих се - забравила коя съм!

 

Създай ме от тъгата на сълзите си,

напук на всички, сложи ми ореола.

Кажи каква да съм в очите ти...

На мен ми стига да съм твоя...!

© Христина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??