21.05.2011 г., 22:58 ч.

Аз те гледам 

  Поезия » Любовна
842 0 4

 

 

 

  Аз те гледам

            

 

Аз те гледам тъй влюбено нежно!

Аз те питам с очите си...

Обичаш ли ме ти!

Кажи ми, любими, дали в нашата любов

вечна пролет ще цъфти…

Не, не можеш да кажеш - нали…!

Времето не може да се спре,

то следва своя кръговрат…

Сменяват се сезоните и времето лети,

лети, без  да спира…

След всяка красива пролет… идва лятото,

осеяно с милиони звезди… а след това

и златокосата есен със своите плодове и багри.

И студената зима с ледени пръсти рисува

снежни дантели… сменят се сезоните и времето

лети, лети, без да спира…

Аз те гледам тъй влюбено нежно!

Аз те питам с очите си…

Обичаш ли ме ти!

И в твоя поглед аз намирам звездите…

В твоя поглед аз намирам златокосата есен

и студената зима, пролетта с дъх на рози

и лятото жарко… В твоя поглед аз намирам обич

и любов… вечната неугасваща любов!

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??