19.08.2004 г., 20:49 ч.

Аз те о(М)б(Р)и(А)ч(З)а(Я)м 

  Поезия
1436 0 2
Заради усмивката
на сутринта те мразя,
заради дъха на мента също,
който нося даже
в пазвите си скрит към вкъщи.
И заради очакване
от предстоящи ,вече наболели
срещи
и заради цигарения дим в кафето
дето все след теб усещам-
Мразя те...
А всъщност с всичката си
чаено-кaфе-ментова-очаквосрещаща омраза:
те обичам...

© Гери Тушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво! Вложено е наистина силно чувство!
  • А аз мисля, че всичко, което Гери е имала да каже, го е казала и то по блестящ начин! Бих дала много повече от 6 ако можех.
Предложения
: ??:??