13.07.2008 г., 21:00 ч.

Аз те срещнах... 

  Поезия
1408 0 21

Аз те срещнах, любов,

и не те познах.

После ми каза вятърът...

Странно, не усетих

топлата тежест в душата си.

Помня само мига,

в който ме ослепи слънцето

(като на снимка).

Пазя негатива.

И ако пак те срещна, любов,

кажи ми как да те позная...

ако е есен...

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??