19.10.2007 г., 20:20 ч.

аз търсех те  

  Поезия
640 0 1

Aз търсех те - отчаяно опитвах пак

чрез твоето намиране да се родя отново,

аз молих се и тропвах гневно с крак,

че времето у мен е все дъждовно.

Жадувах те - да знаеш само как

умирах ден след ден, за да те имам.

Сънувах те - на сън прошепвах пак

"спаси душата ми от този ад".


Желах те - да, и после те намерих,

дори не помня вече как.

Върхове от мъка изкатерих,

но струвало си е целта!!!

© Севдалина Янкулова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, Севичка!
    Дано си е струвало!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??