13.07.2008 г., 19:58 ч.

Аз вярвам във внезапната любов 

  Поезия » Любовна
633 0 8

 

Аз вярвам във внезапната любов,

която те прострелва от засада,

като пороен юлски дъжд,

опияняващ до наслада... 

Аз вярвам във внезапната любов,

която идва, ако във сърцето си готов

да видиш, миг преди смъртта,

живота си, помилван с любовта.

© Дита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??