1.08.2008 г., 22:48 ч.

Аз знаех 

  Поезия » Любовна
638 0 3
АЗ ЗНАЕХ, ЧЕ СЪМ НИКОЯ ЗА ТЕБЕ,
ЕДНА ОТ ВСИЧКИ МИНАЛИ ЖЕНИ,
ЗАПЪЛВАШЕ СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ,
ЗАЩО ТИ БЯХА НУЖНИ И ЛЪЖИ?

НЕ БЯХ ТИ ПЪРВА... НИТО И ПОСЛЕДНА,
С КАКВО ЛИ МОЖЕХ ДА ТЕ ВПЕЧАТЛЯ?
АЗ ЗНАЕХ, ЧЕ ЗА ТЕБЕ СЪМ ПОРЕДНА,
ЕДНА БЕЗСМИСЛЕНА И ВРЕМЕННА ИГРА.

НЕ СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ОБИЧАХ НЕДОСТОЕН
И ТОЛКОВА ПОВЪРХНОСТЕН ЧОВЕК,
СЪЧУВСТВАМ НА ЖИВОТА ТИ ОТРОВЕН,
СЪЧУВСТВАМ НА СЪРЦЕТО ТИ ОТ ЛЕД...

НЕ СЕ НАДЯВАХ... ОБИЧ НЕ ПОЛУЧИХ!
И НИКОГА НЕ МОЛИХ ЗА ТОВА!!
НО МОЖЕ БИ ОТ ТЕБЕ АЗ НАУЧИХ...
ЧЕ ИМАЛО И ХОРА БЕЗ ДУША.



1999г.

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??