5.11.2009 г., 23:53 ч.

Аз знам 

  Поезия » Любовна
825 0 3

Сбогом! - казвам ти и се обръщам,
поглеждам в чуждата страна,
правя крачка, но не бързам,
с надежда да ме хванеш за ръка...

Тръпки, огнено студени
обвиват цялата душа,
сърца до болка наранени,
пищят за свобода!

Аз знам, че трябва да си тръгна,
аз знам, че ще остана пак сама...

За теб, любов недостижима,
за теб аз плащам този грях,
за теб очите ми изгарят,
заради теб си... тръгвам, 
за да те спася...
за да спася и себе си, безгласно... 

Тръгвам си,
но знай, оставям зад гърба си 
купища мечти
и всяка вечер ще те чакам, и всеки ден... уви... 

Очи затварям, продължавам,
колкото и да боли,
но знай - в сърцето ми завинаги
ще бъдеш само ти...

 

05.11.09

© Поли Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта не винаги е сладка, понякога горчи,
    но без нея животът няма смисъл, уви...
    Прекрасен стих! ПОЗДРАВИ!
    Весели празници! Щастлива Коледа и Нова Година!
    Пожелавам през 2010 година, само сбъднати мечти да има!
    БЪДИ!
  • Много е хубаво Поли, много!
    Боли и пак е хубаво, нали...
    Поздравления!!!
  • Прочетох няколко пъти...
Предложения
: ??:??