15.04.2015 г., 22:23 ч.

Аз знам 

  Поезия
388 0 1

 

 

 

Аз знам, че хора има на света
понесли гордо своята съдба
към бликащата светлина, която свети във безкрая,
и може би това е пътят им към Рая.
И плувам аз във тази синева
дочакала до изгрева прекрасен –
да видя, как огрява цялата земя
и ражда се нов ден, и нова песен.
И виждам аз, как любовта се ражда заедно с деня,
и утрото е тъй благословено, обляно в слънчевата светлина.
А хората са някак безучастни,
нехаят те за тази красота,
не знаят милите, какво да правят,
за да спасят се те сега.
И търсят трескаво, и чакат да им се случат чудеса,
а чудото самите те са, но още те не знаят за това. 
И аз дойдох при тях сега, да им разкажа за това,
че вяра и любов е нужна, и само малко доброта,
и чак тогава аз ще мога да ги приютя
под ангелските си крила!



М.Иванова

© Мария Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В святото Слово е казана, че който повярва ще се спаси и най-големият грешник се спасява тръгне ли след Нашия Бог.
    Поздравявам те за добрите ти намерение и желая от сърце Бог да ти помага във всички начинания!
Предложения
: ??:??