28.03.2021 г., 10:39 ч.

Аз зная 

  Поезия » Любовна
357 0 4

Знам - сърцето ти е мое
когато слънцето залязва.
Ти си моят дом тогава
и за тебе ми разказва...
Знам - сърцето ти е мое
щом луната се покаже.
Тъмната страна ще скрие,
светлата ще ми покаже...
Знам - сърцето ти е мое,
щом моето сърце забърза.
Имa някаква магия,
в друг живот ще я развържем. 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??