22.01.2013 г., 21:49 ч.

Азс 

  Поезия » Философска
581 0 0

Азс

 

 

Погледни ме. Всичко е изписано на лицето ми,
не го прикривам с маската на Зоро.
В моя свят сме само почтени хаймани
и така ми харесва, и нямам кяр да го променям скоро.
Честен мошеник съм, даже прекалено откровен.
Ненужно-личното ми отношение е явен показател.
За жалост, дори от чуждите проблеми съм обременен,
а розовото огледало е единствения ми приятел.
Немил-недраг съм, но съм благ сън -
нежно гъделичкам лабилното ти подсъзнание.
От такт на такт, от оттатък до навън съм таласъм -
да се спотайвам под леглото ти е моето призвание.
Прощавай, че съм филм за филма и съпруг на Уилма.
Не си кривя душата и краката, за да те стигна по акъл.
Съзнанието ми е стабилно, а римата дебилна
и само на хартия, евентуално може да изглеждам зъл.

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??