27.12.2009 г., 11:23 ч.

* * * 

  Поезия » Бели стихове
360 0 1

Желанията ми газят из тучни поля...

с избуяли от влагата и слънцето емоции...

Усмихвам се на тишината...

и душата ми се изпълва с музика...

а животът се заплита в медено-кехлебарените ми коси...

Светът е с аромат на карамфил...

и с цвят на канела!

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??