27 дек. 2009 г., 11:23

* * * 

  Поэзия » Белые стихи
377 0 1

Желанията ми газят из тучни поля...

с избуяли от влагата и слънцето емоции...

Усмихвам се на тишината...

и душата ми се изпълва с музика...

а животът се заплита в медено-кехлебарените ми коси...

Светът е с аромат на карамфил...

и с цвят на канела!

© Виолета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??