1.10.2007 г., 8:36 ч.

* * * 

  Поезия
547 0 3


      Аз коя съм, кой си ти?
      Страх ли те е, ми кажи,
      нещо в теб дали крещи,
      изход търси ли навън,
      чувстваш ли се като в сън,
      в нещо вярваш ли, кога
      свойта истина разбра,
      за това, което си,
      или истината в тебе спи?!
      Съдник, не, не ще да бъда,
      ти издаваш своята присъда.
      "Който съди - не живее" -
      чувам някой да се смее.
      Смешно, може би, не знам,
      ти си тук,
      а аз съм там.
      Кой си ти, коя съм аз,
      тайната остава си за нас!


     

© Елена Гъдева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??