25.10.2016 г., 18:41 ч.

... 

  Поезия » Любовна
292 1 1

В торнадо от мисли
се увивам.
И оставам без думи.
Безмълвна стоя
и чакам теб
Но не всяко чудо
се сбъдва.
Представям си твоя допир
върху моята кожа
и настръхвам.
Заспивам
и сънувам теб.
И в съня, обвита
в торнадо от мисли,
стоя безмълвна
срещу теб.

© Katherine Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??