17.02.2009 г., 14:31 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
740 0 3
Баща ми умря.
Балтонът му самотен го чака,
молците изядоха двата ръкава,
после джобовете,
гърба и лицето
и накрая яката му.
След това си заминаха.
Отдавна всички сме мъртви,
молците затова са навсякъде,
за да пируват с палтата ни.


a tribute to Jo

© Елвис Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??