27.02.2018 г., 11:33 ч.

Баба Марта 

  Поезия » За деца
701 0 3

Със синчец и минзухар в косите

и малко ситен снежен прах -

пристига Баба Марта.

Не, не е сърдита! 

Усмихната е, вече я видях!

Мартенички върза на децата,

да бъдат здрави, румени, добри,

да имат слънце във сърцата

и много радост в детските очи!

© Мая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??