Feb 27, 2018, 11:33 AM

Баба Марта 

  Poetry » For kids
704 0 3

Със синчец и минзухар в косите

и малко ситен снежен прах -

пристига Баба Марта.

Не, не е сърдита! 

Усмихната е, вече я видях!

Мартенички върза на децата,

да бъдат здрави, румени, добри,

да имат слънце във сърцата

и много радост в детските очи!

© Мая All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??