2.09.2010 г., 17:54 ч.

Бал 

  Поезия » Друга
581 0 0

БАЛ

 

Порасна ти пред моите очи

а заедно сме толкова отдавна

но скоро всичко живо ще мълчи

когато види те във рокля бална.

 

До тебе редом ще вървя

и нека гледа ни тълпата

ще хвана твоята ръка

и ще преминем през вратата

 

А вътре толкова лъчи

ще осветяват твоя лик

ще греят твоите очи

във този ден за теб така велик

 

Щастлива ще си аз го зная

щастлив до теб ще съм и аз

но нека нещо ти призная

ще търсиш много думичката”клас”

 

Ах как искам в тази бална вечер

да правя чудеса

когато слеем си във танц телата

завинаги аз времето да спра.

 

Но знай това е невъзможно

и че животът си върви

Но няма нищо толкова тревожно

нали ще бъдем аз и ти.

 

Дори да минат сто години

не ще забравиш този ден

тъй както аз не ще те теб забравя

и ти не ще забравиш мен.

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??