26.03.2010 г., 13:46 ч.

Банално... 

  Поезия » Любовна
1048 0 3

Банално...

 

Виждаш ме само във сиво, нали?

Тя е толкова цветна и бляскава...

Аз съм ти скучно-досадна, мълчим.

Тя е приятно бъбрива и ласкава...

 

Вкъщи - проблеми във сиво  валят,

монотонният ритъм, инерция....

Там е забавно и топло, струят

нови емоции  и изкушения...

 

Сърцето, неспирното - от умора крещи,

моли се, плаче за малко почивка.

Душата ми, вечната - в рани мълчи,

лута се, търси светлина и усмивка...

 

Всичко разбирам, но какво е, кажи?

Сън ли е? Истина? Или банална „магия”?

Как да ти сложа аз „цветни очи”?

Мога ли? Искам ли? Или май – стига...

© Надя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??