31.08.2007 г., 22:45 ч.

Бархет 

  Поезия
485 1 9

Само да ти кажа...

Онази
бархетната
ми нощница
nа дребни лилави цветенца
със скъсаните копчета
които не ми даваше
да зашия...
помниш ли как те възбуждаше...
да, точно нея...
днес
я
съдрах
на парчета за парцали
и с единия
измих пода...
просто да знаеш...


31 декември 2001

Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??