Само да ти кажа...
Онази
бархетната
ми нощница
nа дребни лилави цветенца
със скъсаните копчета
които не ми даваше
да зашия...
помниш ли как те възбуждаше...
да, точно нея...
днес
я
съдрах
на парчета за парцали
и с единия
измих пода...
просто да знаеш...
31 декември 2001
Евгения Маринчева
© Евгения Маринчева All rights reserved.
Усмихващо.
Поздрав и усмивка.