16.08.2010 г., 10:10 ч.

ББ пред Цветанка Ризова 

  Поезия » Гражданска
871 0 2

Бюджетът на София - пица с шунка.

Бойко пак задници ще цунка.

"Никой не може да ме критикува.",

каза Бойко и пак мишкува.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??