1.02.2008 г., 9:16 ч.

beby... 

  Поезия » Любовна
719 0 0
Бих се променил пак заради теб,
бих свали звездите,
но би ли ме обикнала този път,
дали пак ще ме нараниш ти?

Не знам! Но ще опитам!
Пак да те спечеля аз!
Да те окова във вериги,
като Прометей!

Защото ти си моят огън!
Ти си, която ме правиш жив,
всичко, което имам, ти давам,
само да ме погледнеш в душата ми ти!

Но ключа ти ми остави
от сърцето ми да виси сам,
на пирон на стената, до който
аз разпънат седя сега,
а смърта ме чака и животът ми минава !


Ей така бавно нижат се дните,
самотни те минаха и аз изчезнах
в света на сенките!


© Теодор Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??