4.08.2006 г., 19:20 ч.

Беда 

  Поезия
546 0 3

Беда
Весела Кънчева

Бедата идва сама -
нечакана и нежелана...

Увива се като змия
и започва да те задушава...

Единствено приятелска ръка
от змията да те освободи може...

Затова познава се в беда кои
най-истински са от приятелите твои...

21.05.2006г.

© Весела Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??