Aug 4, 2006, 7:20 PM

Беда 

  Poetry
580 0 3

Беда
Весела Кънчева

Бедата идва сама -
нечакана и нежелана...

Увива се като змия
и започва да те задушава...

Единствено приятелска ръка
от змията да те освободи може...

Затова познава се в беда кои
най-истински са от приятелите твои...

21.05.2006г.

© Весела Кънчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??