3.10.2017 г., 1:14 ч.

Бедност 

  Поезия » Философска
287 1 2

   Бедност

 

Гордея се с нашата бедност,

балканска бедност но не на душа.

Работим честно но не стигат пари,

но богати са нашите души.

Да ние имаме синове и дъщери,

лишаваме се заради тях винаги!

Готови сме за всичко за истинските ни приятели!

още имаме и носим в сърцата си ценности!

Ние търсим хора като нас с мечти,

не за слава, пара, а за човешки правдини!

Винаги народа ни е бил беден, нямал е пари,

но не това е най-важно в живота!Нали?

Да седнем заедно, да се обединим,

мъката и болката си да споделим,

проблемите си заедно да решим! 

Ние българи сме! Не се предаваме! Ще победим!

 

 

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??