28.05.2018 г., 1:39 ч.

Бедствие 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
543 0 2

Казват, че приличам на вулкан,
изригна ли веднъж, нанасям щети
и тук, и там.

 

Казват, че приличам на земетресение,
на едно голямо наводнение, а сърцето ти
се изпълва с вълнение.

 

А ти казваш, че приличам на градушка,
защото държа сърцето ти на мушка.

© Анелия Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??