28 мая 2018 г., 01:39

Бедствие 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная
553 0 2

Казват, че приличам на вулкан,
изригна ли веднъж, нанасям щети
и тук, и там.

 

Казват, че приличам на земетресение,
на едно голямо наводнение, а сърцето ти
се изпълва с вълнение.

 

А ти казваш, че приличам на градушка,
защото държа сърцето ти на мушка.

© Анелия Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??